red_logo

Csapatunk

Krausz Norbert

Kapcsolatom a kamerák világával immáron 6-7 éve egyre szorosabbra fűződött. Otthonosan mozgok a közösségi oldalakon így mindig naprakész vagyok az aktuális trendekkel, irányelvekkel kapcsolatban. Pályám során mindig a tökéletességre törekedtem és a kreatív oldalam kimutatásával igyekszem megragadni azokat az ügyfeleket akik valami maradandót, valami különlegeset, kihívásokkal telit szeretnének létrehozni, amire az én segítségem kérik.

Radványi Zoltán

Szeretem keresni, észrevenni a pillanatokat, az egyszeri és megismételhetetlen dolgokat, megörökíteni az érzelmeket, a nagy pillanatokat, de ugyan ilyen örömet okoz később dolgozni velük, leülni a laptop mögé és belemerülni az utómunkába, vagy megtalálni a közös nyelvet a közös munkához az emberekkel. Élvezem a csapatban való munkát, így szeretem a nagyobb több szervezést, kooperációt igénylő projekteket is, ezek is igazi kihívások számomra.

Somogyi Máté

A legtöbb fotóssal ellentétben igyekszem a megrendeléseimet, legyen az esküvő vagy portrésorozat, művészi oldalról megközelíteni, hogy a végén egy egységes, letisztult és harmonikus képsorozatot kapjanak a megrendelőim, melyet bármikor szívesen kinyomtatnak vagy megosztanak social media platformjaikon.

Gönczy Balázs

A digitális és az analóg világ határán fekszem, ahol bármilyen kreatív alkotásban örömmel veszek részt. Lehet szó akár webfejlesztésről, fotózásról, videókészítésről, vagy látványtervezésről, a legapróbb részletekig a tökéletességre törekszem. 

Csapatunk

Csapatunk