red_logo

Brand x Design

Csapatunk több éves tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére weboldalak, design elemek elkészítésében vagy brandépítéssel kapcsolatban. Referenciáink között hírportálok, magánszemélyek, vállalkozások és közéleti szereplők is megtalálhatók, akiknek segítettünk a személyes énmárka építésében designtermékeinkkel, illetve brandjük felépítésével, weboldaluk elkészítésével, üzemeltetésével és karbantartásával. Fontosnak tartjuk, hogy a kezdetektől már a tervezés folyamatába is bevonjuk az ügyfelünket, hiszen úgy gondoljuk, akkor tükrözi igazán a brandje őt magát, ha ő alakítja, mi pedig megvalósítjuk!

Ha Te is szeretnéd sikerre vinni vállalkozásod a social-világban, ha szeretnéd meglévő branded felfrissíteni egy új arculattal, úgy érzed egy igazán jó weboldal segítené vállalkozásod, amit optimalizálunk a keresőóriások elvárásaihoz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és hozzuk létre saját branded, márkád, internetes lábnyomod!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy felmérhessük igényedet és árainkat személyre szabhassuk!

Galéria

Weboldalak

Weboldalainkat WordPress CMS-ben fejlesztjük, a design-t pedig Elementor segítségével, teljesen az alapoktól alakítjuk ki.  Minden egyes weboldalunkat úgy készítjük, hogy az gyors, egyedi, letisztult és esztétikus legyen, valamint, hogy megfeleljen a legújabb technikai, webergonómiai és optimalizálási elvárásoknak.

Ajánlatkérés

Melyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődsz?